Information

Sommarhälsningar från BRF Innovationen! 🌞

Hej alla härliga grannar! 

Vi hoppas att ni njuter av sommaren och får många roliga dagar att minnas! Innan ni tar er an era sommaräventyr, kommer här nyhetsbrevet för juli månad och vi har några viktiga påminnelser att dela med er. 

Sätt låset i serviceläge
För er som reser bort under sommaren, glöm inte att sätta låset i serviceläge. Det hjälper oss att komma åt lägenheten vid en eventuell vattenskada eller annat oförutsett under tiden ni är borta. Tack för att ni hjälper till att hålla vårt hus tryggt! 

Grillförbud på balkongen 
Vi älskar grillat, men inte på balkongen! Det är förbjudet att röka och grilla på våra balkonger på grund av brandrisken. Dessutom är det inte så trevligt för grannarna runtomkring att få in matos i sina lägenheter. Respektera våra regler och varandra så blir vårt fina hus ännu trevligare att bo i.

Miljörummet 
Vi vill ännu en gång påminna om att vi alla ansvarar för att hålla miljörummet i toppskick. Sortera rätt och kom ihåg att grovsopor inte hör hemma i vårt miljörum. Miljögruppen gör ett fantastiskt jobb och förtjänar vår uppskattning. Låt oss alla ta vårt ansvar och bidra.

Kylprojektet 
Efter att ha diskuterat kylprojektet i styrelsen har vi beslutat att inte gå vidare med det idagsläget. En djupare förstudie behövs kring investeringar, påverkan på fastigheten samt prioritet mellan lägenheterna. Cirka 30% av boende har visat intresse för kylsystemet tidigare och vi föreslår att ni som är intresserade går ihop och bildar en kylgrupp för att driva detta initiativ vidare. Farhad Tabari (styrelseledamot) kommer kalla in till ett möte.

Fönsterputsning 
Tyvärr har vi inget nytt om fönsterputsningen just nu. Kranen är fortfarande trasig och vi väntar på reservdelar från Spanien som dröjer. Under tiden rekommenderar vi att ni tar hand om fönstertvätten själva via Värmdö Fönster eller annan firma. Vi återkommer med en uppdatering om fönstertvätten när vi har mer information. 

Tack för sommarhänget i lobbyn! 
Stort tack till alla som deltog i vårt senaste event i lobbyn – vilken fantastisk uppslutning! Ett extra tack till leveranstjänsten Wolt, Brillo Pizza och Oddbird som sponsrade med mat och dryck under vårt sommarmingel. Vi ser fram emot fler gemensamma aktiviteter i höst och skulle behöva hjälp från frivilliga grannar som vill ställa upp med sin tid. Vill du vara med i trivselgruppen och hjälpa till med våra gemensamma aktiviteter? Hör av dig till styrelsen och anmäl ditt intresse. Vi uppskattar all hjälp vi kan få. 

Vi i styrelsen vill passa på att önskar er alla en underbar sommar fylld med glädje och avkoppling! Ta hand om er och njut av de härliga dagarna. 

Glad sommar! 🌞🍦🌼

Soliga hälsningar, 
Styrelsen i BRF Innovationen Norra Tornen