Information

Information till nya medlemmar

Välkommen till Innovationen!

Styrelsens information finner du här på hemsidan, du loggar in med din mejladress, som du vid tillträde har registrerat hos vår ekonomiska förvaltare Viredo.

Styrelsen når du via kontaktformuläret. Men kontrollera alltid först om svaret på din fråga finns på hemsidan eller om du ska vända dig direkt till våra förvaltare.

I Boappa chattar du med grannarna. Ladda ned appen.

Vår tekniska förvaltare är Wiab, vår ekonomiska förvaltare Viredo och Schindler sköter våra hissar.

Som ny medlem i vår bostadsrättsförening Innovationen får du det mesta av den praktiska informationen från vår ekonomiska förvaltare Viredo. Dit vänder du dig bl a för frågor om namnskyltar på brevlådan i lobbyn och utanför lägenhetsdörren, mobilnummer och namn till porttelefonen samt registrering av din mejladress för nyhetsbrev från styrelsen. Det är viktigt att styrelsen kan nå dig, glöm därför inte att ändra mejladress om du byter jobb eller går på semester!

På hemsidan finns också kontaktuppgifter till leverantörer av vitvaror mm och till vår tekniska förvaltare Wiab, som du på egen bekostnad  kan anlita vid problem i din bostad. Problem med hissarna felanmäler du direkt till Schindler.

På vår hemsida, www.brfinnovationen.se/boende finner du dina egna uppgifter, våra stadgar, årsredovisningar och styrelsens information till dig i nyhetsbrevet, som även mejlas till dig med länk till hemsidan. Läs framför allt våra stadgar där det framgår vilka regler som gäller och vilket ansvar som är ditt respektive föreningens!

På www.brfinnovationen.se har vi samlat information i Boendehandboken om det mesta som gäller våra lägenheter och som medlemmar har ställt frågor om. Informationen byggs successivt ut.

Du kan chatta med grannarna i appen Boappa. Här hjälps vi åt med allehanda ting –  gå igenom tråden och bekanta dig med frågorna. I Boappa bokar du biosalong, gästlägenhet och gästmatsal.

Observera att flytt av bohag samt övriga större leveranser görs via entrén, Torsplan 4, hörnet Gävlegatan. Där finns också lastplats!  Du ber transportören att ringa dig vid ankomst och går ned och öppnar. Skador pga flytt debiteras dig som medlem. Det gäller ex vis om hissdörrarna blockeras, vilket skadar driftfunktionen.

Vi har en välkomstkommitté, som bjuder in nya medlemmar till ett informationsmöte ett par gånger om året. Håll utkik efter inbjudan!

Sist men inte minst hoppas vi att du ska trivas i vårt vackra hus!